ATFR Kick-Off Dag! @Babel

  • 13 januari 2019
    09:30 - 17:00

Op zondag 13 januari maakt het ATFR! 2019 een vliegende start met de Kick-Off voor alle deelnemende spelers en makers. Op deze dag kan men kiezen uit een keur van Masterclasses en zal er aansluitend een loting plaatsvinden waar de programmering van het Festival uit zal rollen!

De Workshops:

Poster Design- Linda van Zijp. Linda is grafisch ontwerper en docent aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Zij zal jullie in 2 uur tijd leren hoe je nu eens een poster ontwerpt, waardig aan je eigen theaterproductie!

Stem-Acteren: Ben Maasdam. Ben is al meer dan 30 jaar een begrip in de wereld van de voice-over's en het stemacteren. Denk je dat je een prachtige theaterstem hebt? Think again! Ben leert je de kneepjes van het vak.

Beweeg!: Ivar Schutte. Ivar is een jonge theatermaker en acteur. Hij is afkomstig van de Mime-opleiding in Amsterdam en weet dus als geen ander hoe je je lichaam als theatraal instrument kunt gebruiken. Kortom: Beweeg, stelletje rigide amateurs!

Licht: Nico Vellinga. Nico verzorgt met zijn bedrijf Nivell al sinds jaar en dag de techniek voor het ATFR! en vele andere festivals en producties. Als iemand weet hoe een lichtplan in elkaar steekt, dan is het Nico wel!

Locatie: Theater Babel Rotterdam. Mathenesserdijk 293.

Tijd: 09:30 / 17:00

Heb je ook een agenda item dat je wilt plaatsen?

De link hieronder opent een formulier waarmee je je gegevens op kunt sturen. Hiervoor is een Google-account nodig. Als je dit niet hebt, neem dan contact met ons op via info@theaternetwerkrotterdam.nl.

Open agenda-formulier