Samenspraak - de pop-up talkshow van TNR

  • 24 juni 2019
    19.00u

Maandagavond 24 juni is het ‘showtime’ in Studio de Bakkerij! De pop-up talkshow over het (amateur)theater in Rotterdam, met live muziek van Toffe Haan, hapjes, drankjes en interessante gasten uit het amateur,- en professionele veld zal er dan plaatsvinden. Een mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, in gesprek te gaan en te onderzoeken wat we (van elkaar) nodig hebben om het theater in Rotterdam te laten knetteren!

De avond wordt gepresenteerd door niemand minder dan Marieke Dijkwel van Theater Rotterdam. Gasten zijn onder andere: Jaco van der Moolen (Theater Hofplein), Christina Schutte (theatercoördinator SKVR), Annemieke van der Linde (Theatergroep Mangrove), Jolanda Spoel (Maas Theater & Dans) en spelers/regisseurs van diverse theatergroepen!

Praat mee, denk mee of consumeer de goede vibes en ideeën om mee te nemen naar huis, de vloer op of de repetitieruimte in. Het belooft een mooie avond te worden en met jou erbij is de avond compleet!

Waar: Studio de Bakkerij Showtime: 19.30 – 21.45 uur met aansluitend een borrel Inloop: 19.00 uur

Om zeker van een plek te zijn; stuur een mailtje naar info@theaternetwerkrotterdam.nl!

Heb je ook een agenda item dat je wilt plaatsen?

De link hieronder opent een formulier waarmee je je gegevens op kunt sturen. Hiervoor is een Google-account nodig. Als je dit niet hebt, neem dan contact met ons op via info@theaternetwerkrotterdam.nl.

Open agenda-formulier