ATFR 2021

Het ATFR 'INSIDE OUT' zal dit jaar anders zijn én makkelijk aanpasbaar aan (nieuwe) Corona maatregelen. We spelen op safe, want wie heeft inmiddels niet heel veel zin om op pad te gaan, iets te maken én het vertrouwen te hebben dat de vorm waarin het gegoten is een grote kans van slagen heeft, ondanks de geldende maatregelen?! Daarom, in samenwerking met Inside Rotterdam, het volgende plan: Het publiek komt op 28, 29 en/of 30 mei naar het startpunt met een eigen fiets of krijgt er één ter plekke. In kleine groepjes gaan zij met een gids van Inside Rotterdam op pad. Bijzondere plekjes van Rotterdam worden aangedaan, onderweg vertelt de gids en op een aantal plekken wordt de fiets geparkeerd en zal een korte voorstelling te zien zijn in theater, garage, kelder, café, fietsenstalling, hofje of een andere uitgesproken plek.

Het publiek is in beweging, op pad, sámen, ontdekt het prachtige Rotterdam én ziet een aantal inspirerende korte voorstellingen - de stad als decor, de stad als schouwtoneel! Afhankelijk van wat mág kunnen er onderweg ook kleine acts te zien zijn, live muziek en tentjes met versnaperingen. Het moet een feestelijke dag worden met het liefst een slotfeest! We dromen en hopen! 'Je moet de leuke plekjes kennen, de verborgen juweeltjes en de verhalen die de rauwe schoonheid van de stad blootleggen. Onze tours doen juist dat. Ze zijn informatief, verrassend en bovenal ze laten je Rotterdam vanuit een ander perspectief zien.' Ariane Nooteboom, oprichtster van Inside Rotterdam. Samen met Ariane gaan we de komende weken een plan maken, routes, en bekijken we welke mogelijkheden er zijn qua locaties. Van jou willen we weten of je mee wilt doen; of je een voorstelling wilt maken op een bijzondere locatie in Rotterdam? Hier moet de voorstelling aan voldoen: Duur van de voorstelling 15-20 minuten. Thema van de voorstelling: 'Daar waar een deur sluit, gaat een raam weer open'
Wellicht heb je een idee voor een toffe plek of locatie waar je zou willen spelen. Laat het ons weten, misschien lukt het deze in te passen in de routes die we gaan maken. 'Daar waar een deur sluit, gaat een raam open' Het leven zit vol kansen, je moet alleen weten hoe je jouw eigen kansen kunt grijpen. Soms denken we dat onze hele wereld in elkaar zal storten wanneer iets in ons leven tot zijn einde komt. Je kunt dit soort situaties echter ook op een andere manier bekijken. Aanmelden kan tot 14 februari 2021 door een mail te sturen naar; info@theaternetwerkrotterdam.nl o.v.v. ATFR 2021 Vermeld met hoeveel personen je denkt mee te gaan doen en vanuit welk idee of concept je de voorstelling gaat maken. Het toekennen van de speellocaties gebeurt o.a. op basis van concept. De locatie wéét je zo snel mogelijk, zodat je uiteraard júist ook de ruimte kunt integreren in de uitvoering van je concept.

Houd ons op de hoogte van wat er speelt!

We vinden het belangrijk dat naast ons eigen aanbod ook andere amateurtheater- voorstellingen en activiteiten uit Rotterdam en omgeving gezien worden. Vertel ons dus wat je organiseert en wij delen het graag.

deel mijn event!

Bovenstaande button opent het formulier in je mailprogramma.
Als dit niet werkt, neem dan contact met ons op.