INSIDE OUT

  • 25 september 2021
    14.00u-17.00u
  • 26 september 2021
    14.00u-17.00u

  'Je moet de leuke plekjes kennen, de verborgen juweeltjes en de verhalen die de rauwe schoonheid van de stad blootleggen. Onze tours doen juist dat. Ze zijn informatief, verrassend en bovenal ze laten je Rotterdam vanuit een ander perspectief zien.'

Ariane Nooteboom, oprichtster van Inside Rotterdam.

Zaterdag 25 en zondag 26 september keren we Rotterdam binnenstebuiten! En dát tijdens het INSIDE OUT festival!

Een samenwerking tussen INSIDE ROTTERDAM en TheaterNetwerk Rotterdam. Samen met een gids verken je een stadsdeel van Rotterdam op de fiets. De plekjes die je al lang kent, ga je anders zien en de plekjes die tot nog toe verborgen bleven leer je kennen. Ook verrassen diverse theatergroepen je onderweg met korte theatervoorstellingen op bijzondere locaties. Een leegstaand zwembad, de Rotterdamse Munt, de OQ en meer.

Allemaal onderdeel van deze actieve tour door Rotterdam Pak de fiets, huur er één, en ontdek wat Rotterdam en zijn ambitieuze theaterliefhebbers te bieden heeft!

Houd ons op de hoogte van wat er speelt!

We vinden het belangrijk dat naast ons eigen aanbod ook andere amateurtheater- voorstellingen en activiteiten uit Rotterdam en omgeving gezien worden. Vertel ons dus wat je organiseert en wij delen het graag.

deel mijn event!

Bovenstaande button opent het formulier in je mailprogramma.
Als dit niet werkt, neem dan contact met ons op.