Spelers gezocht voor montagevoorstelling tijdens Open Monumentendagen

Geplaatst door: Drijzand Theaterproducties
Datum: 11 juni 2019

Op 14 en 15 september tijdens de Open Monumentendagen gaat Drijfzand overdag minimaal 6 korte voorstellingen spelen met als thema: Plekken van Plezier. Hiervoor zoeken we nog ideeën en spelers èn een pianist. Het wordt een zogenaamde montagevoorstelling van ca. 30 minuten met monologen, dialogen en liedjes, in overleg met de spelers. Veel eigen inbreng!

Vanaf 27 juni a.s. willen we een aantal keren repeteren. Maar eerst gaan we met degenen die zich aanmelden om de tafel zitten, brainstormen en een “script” maken. Een van de ideeën die we nu hebben, is een setting zoals het restaurant van het tvprogramma First Dates, waar stellen elkaar voor het eerst ontmoeten. En dan wordt er ook nog af en toe gezongen. Maar alles is nog mogelijk. Het wordt in elk geval een feestje, dat is zeker. Een feestje om aan mee te doen en om naar te kijken.

Nog een paar plekken over; dus wees er snel bij. Meld je aan : info@drijfzand of 06-15230516.

En weet/ben jij de pianist die de zang kan begeleiden?

Wil je ook een oproep plaatsen?

De link hieronder opent een formulier waarmee je je gegevens op kunt sturen. Hiervoor is een Google-account nodig. Als je dit niet hebt, neem dan contact met ons op via info@theaternetwerkrotterdam.nl.

Open oproepen-formulier