Twee acteurs gezocht voor Kerstvoorstelling

Geplaatst door: Annemieke Elstak
Datum: 8 oktober 2019

Twee acteurs gezocht voor de kerstvoorstelling 'Geen kerstprookje, een ode aan lang en gelukkig'.

Voor onze cross-over kerstvoorstelling zijn we op zoek naar twee acteurs. We zoeken

  • Een goed getrainde amateurspeler of semi-professionele acteur tussen de 18 en 28 jaar van niet-westerse afkomst.
  • Een goed getrainde amateurspeler of semi-professionele acteur boven de 65+, liefst met een natuurlijk Rotterdam accent.

De scriptlezing vindt plaats op zondag 25 november. De repetities zijn van 29/11 t/m 17/12 zowel dag, avond als in de weekenden. Repetiedagen worden in overleg gepland.

De voorstelling speelt zes keer van 18 t/m 22 december in Islemunda, podium van IJsselmonde. Hier vinden ook de repetities plaats. De voorkeur gaat uit naar acteurs uit Rotterdam. Voor deze voorstelling is een kleine vergoeding beschikbaar.

Aanmelden voor deze rol kan d.m.v. een mail te sturen naar artistiek leider Annemieke Elstak info@theatergroepmangrove.nl Graag een foto en een korte beschrijving van je ervaring meesturen. Aanmelden kan tot 20 oktober. Alle kandidaten worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie over Theatergroep Mangrove en onze voorstellingen kijk op www.theatergroepmangrove.nl

Wil je ook een oproep plaatsen?

De link hieronder opent een formulier waarmee je je gegevens op kunt sturen. Hiervoor is een Google-account nodig. Als je dit niet hebt, neem dan contact met ons op via info@theaternetwerkrotterdam.nl.

Open oproepen-formulier