Privacy

TheaterNetwerk Rotterdam (TNR) respecteert je privacy. Hier willen we je duidelijke informatie geven over hoe wij omgaan met je persoonsgegevens.

Allereerst verzamelen wij alleen persoonsgegevens over je, als dat nodig is voor een bepaald doel en ook alleen met jouw toestemming. We verzamelen daarbij alleen de gegevens die nodig zijn voor dat bepaalde doel. Deze gegevens worden door ons actief en deugdelijk beveiligd en niet gedeeld met anderen, tenzij dat nodig is voor het doel waarvoor je de gegevens bij ons hebt achtergelaten. In dat laatste geval delen we de gegevens alleen voor zover nodig en alleen met vertrouwde partijen waarmee wij een verwerkingsovereenkomst hebben gesloten.

TNR is ten allen tijde verantwoordelijk voor het gebruik van de gegevens die die je met ons hebt gedeeld.

Wanneer wij je gegevens niet meer nodig hebben voor het doel waarvoor je ze hebt achtergelaten, verwijderen wij ze zodra dit kan. Soms is dit direct, in andere gevallen kan dit tot maximaal twee jaar duren (wegens bijvoorbeeld het moeten kunnen verantwoorden van een subsidie).

We versturen regelmatig een nieuwsbrief naar onze leden en andere geïnteresseerden. Je kan je hier altijd voor afmelden, neem dan contact met ons op of gebruik de afmeldlink die altijd in onze nieuwsbrief staat. Je gegevens worden dan direct van onze mailinglist verwijderd.

TNR is een vereniging. Dat betekent dat we van onze leden een ledenadministratie bijhouden. Wil je als lid weten hoe je bij ons bekend staat, of je gegevens bij ons aanpassen? Neem dan contact op.

We organiseren regelmatig evenementen waar je aan kan deelnemen. Hiervoor moeten wij soms ook persoonsgegevens verzamelen. Deze worden uiterlijk twee jaar na het evenement weer verwijderd.

Op onze website verzamelen we geen persoonsgegevens. We maken gebruik van een beveiligde verbinding en gebruiken alleen anonieme cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website of deze kunnen verbeteren. Als je zelf op onze site gegevens achterlaat (bijvoorbeeld bij het plaatsen van een oproep), worden deze behandeld zoals eerder vermeld in dit document. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord.

Voor meer informatie over uw online privacy, kijk op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens, of neem contact met ons op.