Speel­locaties

Op zoek naar een theater of repetitieruimte voor je nieuwste voorstelling? In deze kaart vindt je een overzicht van de mogelijkheden voor amateurtheaterspelers.

 • Theater ’t Kapelletje / ‘t Fundament
  Theater 't Kapelletje is sinds jaar en dag hét officieuze podium voor amateurtheater in Rotterdam. Het sfeervolle theater biedt een prachtige professionele theaterzaal en volledig uitgeruste repetitieruimte.
 • Het Zakkendragershuisje
  Het Zakkendragershuisje is een eeuwenoud monument gelegen in Historisch Delfshaven. Het wordt beheert door Stichting Drijfzand Producties. Zij produceren zelf een aantal voorstellingen per jaar en verhuren de twee karakteristieke ruimtes van het pand. Hier kunnen repetities plaatsvinden of kleine voorstellingen gespeeld worden.
 • De Fruitvis
  De Fruitvis is een uniek industrieel pand gelegen in het M4H kwartier in Delfshaven. Het is een groot gebouw met meerdere ruimtes en uiterst geschikt voor voorstellingen die niet per sé een regulier theater nodig hebben.
 • Theater Walhalla
  Theater Walhalla is een prachtig professioneel theater op het hippe Katendrecht. Het heeft meerdere zalen, variërend van 75 tot 150 pers., van laagdrempelige kantinezaal tot volwaardig theater.
 • Islemunda
  Islamunda is hét professionele podium van IJsselmonde. Het is een echt wijktheater met een eigen programmering maar daarnaast ook volop ruimte voor andere initiatieven! Islamunda hanteert geen vaste prijzen maar kijkt per aanvraag wat er mogelijk is binnen het commercieel, cultureel en educatief tarief.
 • Studio de Bakkerij
  Studio de Bakkerij is een Theater & Galerie, gevestigd in een oude chocoladefabriek aan de Bergweg in Rotterdam Noord. Naast een theaterprogrammering en wisselende exposities is de zaal te huur voor vergaderingen, evenementen en ook repetities. Let op: Studio de Bakkerij hanteert een speciaal, gunstig tarief voor Amateurs!
 • Theater Babel Rotterdam
  Theater Babel Rotterdam biedt een keur aan theatercursussen en opleidingen, zoek je verdieping in spel of theatermaken? Dan vind je hier een ruim aanbod.
 • De Nieuwe Banier
  De Nieuwe Banier is een bewonersorganisatie die zich hard maakt voor Rotterdam Noord. Er zijn o.a. twee theaterzalen en een danszaal en legio andere multifunctionele ruimtes. Let op: ben je een wijkbewoner, dan gelden er wel heel voordelige tarieven!
 • In de Lugt
  In de Lugt is een culture ontmoetingsplek in Overschie. Het is een oud wijktheater uit de jaren 60. Naast hun eigen programmering is de ruimte ook te huur voor repetities of voorstellingen.
 • Kade 40
  KADE40 is het nieuwe centrum voor kunst en cultuur in Vlaardingen. Je vind hier een breed aanbod aan (theater) cursussen. Ook kun je er repetitieruimte huren en tegen een scherpe prijs spelen in de theaterzaal!
 • Theater Zuidplein
  Theater Zuidplein heeft een aantal prachtige zalen, een theatercafé en tal van andere ruimtes. Hierdoor is het mogelijk om maatwerk te leveren en precies de sfeer te creëren die u voor ogen heeft voor uw voorstelling. De huurtarieven zijn afhankelijk van de aard van het evenement, het tijdstip waarop het plaatsvindt en van de door u gewenste voorzieningen.
 • Toneel Vakschool Rotterdam
  De Toneel Vakschool Rotterdam is ontstaan uit een unieke samenwerking tussen een aantal jonge, gedreven, professionele theatermakers en docenten van de toneelscholen waar zij afstudeerden. Zij verhuren ook een complete en ruime theaterstudio voor een zacht prijsje!
Vorige
... / ...
Volgende